حمله کیهان به مهدی کروبی پس از بیانیه دیروز خبرساز شد

کیهان در واکنش به بیانیه اخیر مهدی کروبی نوشت: نامزد ناکام انتخابات‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۸ که بازیچه افراطیون مدعی اصلاحات شد، می‌گوید آن چیزی که کشور را تا آستانه جنگی ویرانگر پیش برده، پروژه جمهوریت‌زدایی حاکمیت است.

مهدی کروبی دیروز در اولین بیانیه خود بعد از اتمام حصر خانگی، نوشت: «به باور من ریشه بخش مهمی از این ابربحران را باید در همان پروژه جمهوریت‌زدایی حاکمیت در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۴ جست‌و‌جو کرد. در آن سال شورای نگهبان، سپاه و بسیج برای استقرار آنچه معجزه هزاره می‌نامیدند در روند انتخابات تخلف و تقلب کردند.»

روزنامه کیهان در شماره امروز خود در واکنش به این بیانیه نوشته: «یادآور می‌شود کروبی در انتخابات سال ۱۳۸۴ رد رده سوم نامزد‌ها قرار گرفت و نتوانست به دور دوم راه یابد و مدعیان اعتدال و اصلاحات در مرحله دوم از هاشمی رفسنجانی در مقابل احمدی‌نژاد حمایت کردند که نافرجام بود. آن زمان هیچ‌یک از نامزد‌ها و حامیان‌شان ادعای تقلب در انتخابات را نداشتند و اذعان می‌کردند که شکسشت سنگین‌شان حاصل کارنامه منفی هشت سال دولت خاتمی و افراطیون مجلس ششم است.

در سال ۱۳۸۸ نیز نامزد اصلی مدعیان اصلاح‌طلبی موسوی بود، اما برخی از آنها با وجود اینکه نهایتاً هم به موسوی رای دادند، دور کروبی جمع شده و او را تشویق به رادیکالیزه کردن فضا (در خدمت پروژه آشوب‌افکنی خود) می‌کردند و کروبی هم به خاطره ساده‌دلی همیشگی‌اش بازیچه این طیف شد. هرچند که این‌بار در اثر رقابت سنگین احمدی‌نژاد و موسوی (۲۴/۵ میلیون رای در برابر ۱۳ میلیون رای) طبیعی بود که مهدی کروبی در حاشیه بماند چنان که سیصد هزار رای او حتی پایین‌تر از تعداد آرای باطله بود! با این وجود، رندان سیاسی که بعضاً پیشاپیش در موضوع آشوب‌افکنی به بهانه تقلب با محافل امنیتی آمریکا و انگلیس و اسرائیل در تعامل بودند، بحث تقلب را پیش کشیدند. برخی اطرافیان و مشاوران و نزدیکان کروبی هم که از هیجان او باخبر بودند، سعی کردن وی را به یار کمکی در کنار موسوی برای القای تقلب و التهاب‌افکنی تبدیل کنند. این در حالی بود که کسانی مانند خاتمی و تاجزاده و دیگر فعالان سیاسی در میان مدعیان اصلاحات بار‌ها در محافل خصوصی اذعان کردند تقلب ادعای دروغ بوده، امکان تقلب آن هم به میزان یازده میلیون رای واقعیت نداشته است.

نکته قابل‌تأمل اینکه برخی دست‌اندرکاران فتنه سبز پس از شکست در کف خیابان از مردم، گرای تحریم‌های فلج‌کننده را به دولت اوباما داده و خیانتی دیگر را در کنار شورش علیه جمهوریت و رای و انتخاب مردم مرتکب شدند. بر این اساس، نویسندگان بیانیه اخیر (به نام آقای کروبی) مثلاً زرنگی به خرج داده و مرتکب فرار به جلو شده‌اند و حال آنکه همان‌ها در جنگ علیه جمهوریت و امیدوار کردن دشمنان ملت ایران و تحمیل فشار‌های اقتصادی در دهه گذشته پیشقدم بوده‌اند.»

کیهان افزوده است: «این نکته هم گفتنی است که کروبی چند سال است اصلاً در حصر به سر نمی‌برد و دوستانش وی به منزلش تردد داشته‌اند. این نکته را هم باید گفت که اگر دادگاهی برای محاکمه سران فتنه برگزار می‌شد، آنها به خاطر ارتکاب چند خیانت بزرگ (فتنه‌ای که شدیدتر و بزرگت از قتل محسوب می‌شود) به مجازات‌های سنگین محکوم می‌شدند. البته چنان‌که گفته شد حساب خبط و خطا‌های آقای کروبی با خیانت‌های عامدانه امثال موسوی و خاتمی فرق می‌کند.»

دیگر مطالب
ثبت نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.