پای اسطوره‌های پرسپولیس به ماجرای جادوگری باز شد!

یحیی گل‌محمدی سرمربی فولاد و افشین پیروانی سرپرست تیم پرسپولیس به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شدند.

ایلنا نوشت: یحیی گل‌محمدی سرمربی کنونی فولاد و سابق پرسپولیس چندی پیش در یک ویژه‌برنامه نوروزی صحبت‌های عجیبی در خصوص ارتباطش با یک جادوگر به پیشنهاد سرپرست تیم، در زمان سرمربیگری‌اش در پرسپولیس مطرح کرد و واکنش‌ها را برانگیخت.

البته گل محمدی تاکید کرده بود به این موضوع اعتقادی ندارد و ارتباطش را با آن جادوگر قطع کرده است اما حواشی به وجود آمده بعد از صحبت‌های او حالا واکنش فدراسیون را نیز به دنبال داشت و کمیته اخلاق طی ابلاغیه‌ای، گل‌محمدی و پیروانی را احضار کرد.

«با اعلام کمیته اخلاق یحیی گل محمدی، سرمربی باشگاه فولاد و افشین پیروانی، مدیر باشگاه پرسپولیس جهت ادای پاره ای از توضیحات به کمیته اخلاق دعوت شدند.»

دیگر مطالب
ثبت نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.