قابل توجه ائمه جمعه؛ مردم امروز درد«نان» دارند
چرا در خطبههای نماز جمعه از وضعیت بیکاری جوانان حرفی زده نمیشود؟ چرا داد مردم را به گوش دولتیها و مجلسیها نمیرسانید؟
به گزارش کیوسک تایمز، مصطفی داننده در عصر ایران نوشت: برخی از ائمه جمعه شهرهای مختلف در خطبههای خود به مسئله بیحجابی پرداختهاند. به طور مثال امام جمعه اصفهان گفته است: «نباید اجازه داد به راحتی در خیابانها و پارکها هنجارشکنی کنند. باید فضای جامعه را برای زنانی که کشف حجاب میکنند ناامن کنید.»
کاش حضرات ائمه جمعه، کمی درد واقعی جامعه را شناسایی میکردند و در خطبههای خود به آن میپرداختند. مردم امروز درد «نان» دارند.
چرا در خطبههای نماز جمعه از وضعیت بیکاری جوانان حرفی زده نمیشود؟ چرا داد مردم را به گوش دولتیها و مجلسیها نمیرسانید؟ چرا نمیگویید کارخانهای که با هزار نیرو مشغول فعالیت بوده، امروز تعطیل شده است و کارگرانش با پول یارانه خود زندگی میکنند.
چرا در خطبههای نماز جمعه از بانکها حرف زده نمیشود؟ بانکهایی که پایشان را روی گلوی مردم گذاشتهاند و با وامهای پر سود، جیب خود را ُپرمیکنند و جیب مردم را خالی!
دوستی دارم که در کشور دانمارک زندگی میکند. برای خرید خانه وام 120 درصدی گرفته است بدون سود. یعنی هم میتواند خانه بخرد و هم وسایل خانه. در ایران عزیز ما وقتی وام خانه میگیری تا چندین سال فقط باید سود وام را پرداخت کنید تا به اصل وام برسید.
رفیق دیگر که در ایتالیا زندگی میکند و در کار تولید است، بعد از کرونا وامی گرفته که سود ندارد و دو سال بعد تازه قسطهای آن شروع میشود.
بهتر نبود در این وضعیت در خطبههای نماز جمعه از بانکها میخواستید که با وامهای درست وحسابی از تولیدیها حمایت کنند و اجازه ندهند در عصر کرونا با سر به زمین بخورند.
خیلی از آن دخترانی که شما از حجابشان گله دارید به خاطر وضعیت بد اقتصادی مجبور هستند از صبح تا شب کار کنند تا کمک خرج خانه و خانواده خود باشند.
حضرات امام جمعه! تا به حال از جوانان شهر خود پرسیدهاید که چرا ازدواج نمیکنند و از تشکیل زندگی مشترک فراری هستند؟
سری به بازار زدهاید تا ببیند یک پدر، چگونه جهیزیه دخترش را فراهم میکند؟ پدری که چند ماه است حقوق نگرفته است و اگر هم به موقع گرفته، آنقدر کم بوده که فقط به اجاره خانه و خرج عادی زندگی رسیده است.
آمار سرقتها را دیدهاید؟ پلیس میگوید برخی از دزدها برای اولین بار است که دست به سرقت زدهاند.
امامان جمعه باید صدای مردم باشند. مردم که نمیتوانند حرفشان را به مسؤولان کشور منتقل کنند. خطبههای نماز جمعه باید پر از درد مردم باشد. مگر نگفتهاند «از دری که فقر وارد شود از در دیگر ایمان بیرون می رود»
من اگر امام جمعه بودم، بعد از نماز صندلی میگذاشتم و حرفهای مردم را میشنیدم و سعی میکردم آنها را پیگیری کنم و در خطبه بعدی در مورد آن به مردم گزارش بدهم.
مردم امروز احتیاج به افرادی دارند که گرهای از زندگی آنها باز کنند و چه افرادی بهتر از امامان جمعه.