اپل واچ شما را روانه بیمارستان می‌کند!

قابلیت پایش ضربان قلب اپل واچ باعث می شود کاربران روانه بیمارستان شوند.

به گزارش کیوسک تایمز و به نقل از دیجیاتو، بسیاری از کاربرانی که پس از دریافت هشدارهای مربوط به پایش ضربان قلب اپل واچ به بیمارستان مراجع می‌کنند، از نظر قلبی سالم تشخیص داده می‌شوند.

قابلیت پایش ضربان قلب اپل واچ، یکی از ویژگی‌هایی است که کوپرتینویی‌ها در زمان معرفی ساعت هوشمند خود مانور زیادی روی آن دادند اما بررسی‌های انجام شده روی مراجعه کنندگان به برخی مراکز درمانی ایالات متحده نشان می دهد که تنها در ۱۰ درصد از کاربرانی که هشدارهای مربوط به پایش ضربان قلب را دریافت کرده‌اند، مشکل قلبی تشخیص داده شده است. «هدر هیتون»، استادیار طب اورژانس در دانشگاه علوم پزشکی کلینیک «مایو» اعلام کرد:

«بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که گجت‌های نظارت بر سلامت در منزل می‌توانند به اشتباه کاربران را راهی مراکز بهداشتی و درمانی کنند. مراجعه بی‌دلیل به دکتر هم برای بیماران هزینه‌های اضافی تولید می‌کند و هم می‌تواند بی‌دلیل وقت کادر درمان را بگیرد.»

هیتون و تیم تحقیقاتی‌اش، سوابق درمانی بیماران کلینیک مایو و برخی مطب‌های پزشکان در آریزونا، فلوریدا، ویسکانسین و آیووا را مورد بررسی قرار دادند. طی شش ماه گذشته از دسامبر ۲۰۱۸ تا آوریل ۲۰۱۹، بیمارانی با عارضه بی‌نظمی ضربان قلب و نگرانی در مورد فیبریلاسیون دهلیزی به مراکز درمانی مراجعه کرده بودند.

بعد از بررسی پرونده ۲۶۴ بیمار، مشخص شد که نتایج پایش ضربان قلب اپل واچ، این افراد را راهی مراکز درمانی کرده بود. در پرونده ۴۱ بیمار، صراحتا اعلام شده بودند که اپل واچ به آنها هشدار داده است. البته ممکن است از این تعداد بیمار، افرادی هم باشند که ساعت هوشمند اپل به آنها هشدار داده باشد، ولی در پرونده به صراحت این موضوع درج نشده باشد.

نیمی از بیماران، از قبل سابقه بیماری قلبی داشتند و ۵۸ نفر آنها از قبل مشکل فیبریلاسیون دهلیزی‌شان تشخیص داده شده بود. حدود دو سوم این تعداد، علائمی از جمله احساس سبکی سر یا درد قفسه سینه را اعلام کرده بودند.

از بین این تعداد، تنها ۳۰ بیمار پس از مراجعه، واقعا مشکل داشتند. نتایج نشان می‌دهد که اکثر داده‌های مربوط به پایش ضربان قلب احتمالاً نادرست بوده‌اند. مراجعه بی‌دلیل به پزشک می‌تواند باعث استرس و اضطراب بی‌مورد شود. «کرک ویات»، استادیار متخصص اطفال در کلینیک مایو معتقد است:

«وقتی فردی هشدار مبنی بر بیماری قلبی را دریافت می‌کند، نمی‌تواند از کنار آن ساده عبور کند و آن را جدی نگیرد.»

اما سوال مهم این است که آیا گجت‌های پوشیدنی می‌توانند جان کاربران خود را نجات دهند یا بیشتر باعث ایجاد استرس بیشتر در کاربران خواهد شد.

دیگر مطالب
ثبت نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.