سلیمینمین: رأی میرسلیم رسوایی سیاسی بود
یک تحلیلگر سیاسی اصولگرا میگوید: بعد از اینکه آقای میرسلیم با بیبیسی مصاحبه کرد توضیحی داد که ثابت شد ایشان از نظر فهم سیاسی فاجعه است. کارنامه ایشان در هیچ کجا مثبت نیست، چرا اصرار دارند چنین فردی در یک جایگاه رفیع قرار بگیرد؟
به گزارش کیوسک تایمز و به نقل از خبرآنلاین، عباس سلیمینمین در تحلیل نتیجه اولین انتخابات هیئت رئیسه مجلس یازدهم، گفت: هرچند در انتخابات این مجلس در اسفندماه خیلی نتوانستیم در درون جریان اصولگرایی به یک وزن کشی برسیم اما در انتخابات ساختار داخلی مجلس این وزن کشی به گونه ای خود را نشان داد.
تندروهای اصولگرا سبد رأی اندکی دارند و فقط سروصدا می کنند
وی ادامه داد: برخلاف تحلیل هایی که جریان اصلاح طلب و جریان تندرو اصولگرا ارائه می دادند، نتیجه نشان داد که جریان تندرو اصولگرایی تعداد و سبد رای اندکی دارد، جریانی توخالی است که فقط سر و صدا می کند. از سویی جریان سنتی اصولگرا هم همان شرایط را دارد، این جریان فردی را کاندیدا کرده بود که از جهات مختلف قابل اعتنا نیست و حالا وزن سیاسی اش مشخص شد.
نیروهای جوان و پویا در جریان سنتی با مقاومت جدی روبرو می شوند
این تحلیلگر سیاسی اصولگرا تصریح کرد: این موضوع بسیار اهمیت دارد که جریاناتی همچون موتلفه اسلامی بفهمند باید قالب را بشکنند و به نیروهای جوان اجازه دهند تا وارد میدان شوند.
سلیمی نمین با انتقاد از سازوکار موجود در میان نیروهای سنتی و حزب موتلفه اسلامی، اظهار کرد: نیروهای فسیلشده و فرصتطلب به هیچ وجه قادر نخواهند بود سابقه درخشان این جریان را احیا کنند؛ متاسفانه سال هاست افرادی فرصت طلب در شورای مرکزی این جریان جا خوش کردند و به هیچ وجه فرصت عرض اندام به نیروهای جوان نمی دهند. هرچند نیروهای بسیار پویا و صادقی در این جریان وجود دارند اما با مقاومت جدی مواجه هستند.
نیکزاد هیچ قرابتی با احمدینژاد ندارد
وی خاطر نشان کرد: در عین حال با وجود تحلیل هایی که درباره فعالیت جریان آقای احمدی نژاد به خصوص توسط رسانه های اصلاح طلب ارائه می شد، دیدیم که آقای احمدی نژاد هیچ جایگاهی حتی در میان نیروهایی که سال ها با او کار کردند، ندارد. آقای نیکزاد هم که نائب رئیس مجلس شده هیچ قرابتی با آقای احمدی نژاد ندارد و هیچ کجا چنین چیزی را اعلام نکرده است.
احمدی نژاد برای کشور خطرناک است
این فعال سیاسی یادآور شد: تنها کسی که اعلام کرده بود ما همه نیروهای جبهه پایداری و متمایل به آقای احمدی نژاد را دور هم جمع خواهیم کرد، آقای فریدون عباسی بود و دیدیم که مجموع آنها ۱۷ نفر بیشتر نشد؛ اینها کسانی هستند که به شدت با آقای قالیباف موضع دارند اما این افراد انقدر فهم سیاسی ندارند که متوجه شوند آقای احمدی نژاد دارای چه خصوصیاتی است ، چقدر انسان خود محوری است و تا چه حد برای کشور زیان بار و خطرناک است، بیشتر از ۱۷ نفر هم نشدند.
سه جریان به دنبال تخریب قالیباف بودند
سلیمی نمین با بیان اینکه این وزنکشی ها بسیار قابل اهمیت است؛ تاکید کرد: از سویی وزن جریانسازیِ اصلاحات مشخص شد، اصلاحطلبان تلاش بسیار زیادی کردند تا آقای قالیباف را تخریب کنند؛ جریان آقای احمدی نژاد و پایداری ها هم چنین تلاشی داشتند اما دیدیم که نتیجه ای عائدشان نشد و فهم عمومی در مجموع نسبت به نیازهای جامعه و اینکه باید چه خطی را در مجلس دنبال کنند، قابل توجه است.
وی تاکید کرد: من فکر می کنم آنچه شاهدش بودیم نوعی وزنکشی در مورد جریانسازی ها و نوع گرایشها و جهتگیریهای اکثریت بود. من فکر می کنم اگر این موضوع مورد توجه قرار بگیرد، مجلس می تواند با یک انسجامی حرکت های تاثیرگذار خود را پیش ببرد و نیروهای تندرو، غیر اصولی، مخرب و منجمدشده تاثیری در سیاستگذاریها و جهتگیریهای کلان ندارند.
این تحلیلگر سیاسی اصولگرا افزود: هرچند نباید دهان آنها را بست و باید با دموکراسی رفتار کرد اما آنها هم نباید دچار توهم ناشی از جریان سازی شوند. بعضی از جریاناتِ درون اصولگرایی توسط نیروهای مخرب دچار توهم شده بودند اما نتیجه به دست آمده تا حدی این توهم را برطرف می کند.
سلیمی نمین در پاسخ به این پرسش که آیا افراد حاضر در مجلس می توانند هم افزایی داشته باشند یا خیر، اظهار کرد: بستگی به خودشان دارد. اینکه یک جریان در کل ۱۰ رای دارد و بعد از این شوک به این فهم سیاسی می رسد که با سایرین هم افزایی کند یا خیر، بستگی به خودشان دارد. هرچند من امیدوار نیستم کاندیدایی که حزب موتلفه معرفی کرده چنین روشی در مجلس یازدهم پیش بگیرد.
به حزب موتلفه و پایداری در مجلس خوشبین نیستم
وی ادامه داد: کاندیدای حزب موتلفه مدعی ریاست مجلس است اما نمی داند کدام رسانه با او تماس گرفته و با چه کسی صحبت می کند. ببینید ادعاها با واقعیت چقدر فاصله دارد. وزن این فرد در مجلس هم مشخص شده اما اگر این فهم را نداشته باشد که با چه شرایطی در مجلس حاضر شود و باید با سایرین تعامل سازنده داشته باشد، بستگی به خودشان دارد اما من درمورد ایشان و این حزب و همچنین جبهه پایداری خوشبین نیستم مگراینکه تغییرات لازم را از امروز آغاز کنند.
میرسلیم از نظر فهم سیاسی فاجعه است
این فعال سیاسی تصریح کرد: واقعیت این است که بعد از اینکه آقای میرسلیم با بی بی سی مصاحبه کرد توضیحی داد که ثابت شد ایشان از نظر فهم سیاسی فاجعه است. کارنامه ایشان در هیچ کجا مثبت نیست، چرا اصرار دارند چنین فردی در یک جایگاه رفیع قرار بگیرد؟ بنابراین موتلفه یا باید بپذیرد که سد ایجاد کرده در مقابل جوانان را بردارد یا اینکه با چنین رسوایی های سیاسی مواجه شود پس این بستگی به تصمیم خودشان دارد. چون آینده بسته به درسی است که آقایان از شرایط امروز می گیرند.