وزیری که اولین کارت زرد دولت دوازدهم را از مجلس گرفت/ تقاضای نماینده ارومیه برای برخورد با یک سایت

نمایندگان مردم امروز با کلیات طرحی موافقت کردند که تکلیف استخدام معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی را روشن خواهد کرد.

نمایندگان در ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون آموزش ، تحقیقات و فناوری در مورد رد طرح الحاق یک ماده به «قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش با اصلاحات و الحاقات بعدی» در نهایت با کلیات این طرح موافقت کردند.
براساس ماده واحده این طرح قرار است یک ماده به عنوان ماده ۱۷ مکرر به شرح زیر به قانون یادشده مصوب ۸۸/۷/۱۵ افزوده شود:
ماده ۱۷ مکرر – دولت مکلف است از تاریخ تصویب این قانون حداکثر ظرف یکسال کلیه نیروهای حق التدریسی مشمول قانون الحاق یک تبصره به ماده ۱۷ قانون تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب ۹۴/۵/۲۸ و قانون اصلاح تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در آموزش و پرورش مصوب ۳/۶/۹۵ همراه با طی دوره های آموزشی حداکثر شش ماه را بنا به تشخیص آموزش و پرورش و بدون نیاز به شرکت در آزمون به استخدام آموزش و پرورش درآورد.
بار مالی ناشی از این قانون از محل حق الزحمه نیروهای حق التدریسی که هم اکنون مشغول به کارند و نیز اضافه کار کارکنان رسمی و خروج بازنشستگان تامین می گردد.
بر این اساس مطابق آئین نامه داخلی مجلس به دلیل اینکه گزارش کمیسیون آموزش ،تحقیقات و فناوری مبنی بر رد طرح بوده است لذا با موافقت نمایندگان با کلیات این طرح، طرح یادشده دو شوری و مجددا به کمیسیون ارجاع شد.
تصویب لایحه حفاظت و بهره برداری از منابع ژنتیکی کشور
با رای موافق نمایندگان مجلس شورای اسلامی به یکی از بندهای ارجاعی لایحه حفاظت و بهره برداری از منابع ژنتیکی کشور به کمیسیون کشاورزی ، در نهایت این لایحه از تصویب مجلس گذشت.
نمایندگان مردم در جلسه علنی صبح امروز خانه ملت بند الف ماده ۸ لایحه حفاظت و بهره برداری از منابع ژنتیکی را که پیش از این و در جریان بررسی جزییات این لایحه به کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی ارجاع شده بود ، تصویب کردند.
در بند الف ماده هشت این لایحه آمده است:
دسترسی و بهره برداری ژنتیکی بدون رعایت مفاد این قانون و صادرات و خارج ساختن منابع ژنتیکی به منظور دسترسی و بهره برداری از منابع ژنتیکی بدون مجوز نهاد متولی مربوط به ترتیب مستوجب یک یا چند نوع از مجازات های تعزیری درجه پنج و شش قانون مجازات اسلامی خواهد بود.
ارجاع مصوبه مربوط به طرح تقویت نظام استاندارد به مجمع تشخیص
با اصرار نمایندگان بر مصوبه پیشین خود در خصوص تبصره ۱ بند ۱ ماده ۷ طرح تقویت و توسعه نظام استاندارد، این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت.
نمایندگان در ادامه دستور کار جلسه علنی امروز و در جریان بررسی گزارش کمیسیون مشترک رسیدگی به طرح تقویت و توسعه نظام استاندارد که از سوی شورای نگهبان اعاده شده است، بر مصوبه پیشین خود اصرار کردند.
ماده هفت این طرح مأموریت ها و وظایف سازمان استاندارد را به شرح زیر تعیین می کند:
۱- تعیین، تدوین، بروزرسانی و نشر استانداردهای ملی
تبصره ۱ – فهرست کالاها و تجهیزات پزشکی و استاندارد آنها به موجب آئین نامه ای خواهد بود که با پیشنهاد سازمان و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به تصویب هیئت وزیران می رسد.
تقاضای نماینده ارومیه برای برخورد با یک سایت ضدانقلاب
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در تذکری خواستار برخورد با سایت ضدانقلاب مدعی دوتابعیتی بودن رئیس مجلس شد.
نادر قاضی پور در نشست علنی امروز در تذکری با بیان اینکه متاسفانه سایت معلوم الحالی با مدیریت ضد انقلاب همچون خوره به جان نیروهای انقلابی افتاده و هر روز به بهانه های واهی به دنبال تخریب اعتماد عمومی به نظام است، گفت: این سایت با توسل به اطلاعات جعلی و دروغ به ترور شخصیت ها و مقامات کشوری و لشکری اقدام کرده است. یک روز به تخریب آقای دکتر عارف و امروز به ناحق و دروغ نام دکتر لاریجانی را بر سر زبان ها انداخته است با این ادعا که ایشان تابعیت کشور کانادا دارد و فرزندانش در آن کشور زندگی می کنند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این ادعای کذب در حالی است که ما نمایندگان می دانیم؛ ایشان دو فرزند پسر دارند که یکی در حوزه علمیه قم مشغول به طلبگی و دیگری دانشجوی دکتری در تهران است و در ایام ماه محرم نیز کنار ما دیده شد و عزاداری می کرد و تا امروز نیز هیچ سفر خارجی نداشته است، لذا خواهان برخورد مسئولان با این سایت دروغ افکن و شایعه پرداز هستیم.
وی با بیان اینکه وزیر ارتباطات باید جوابگو باشد، افزود: اگرچه این وزیر می تواند برخوردهای لازم را داشته باشد اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است، این درحالی است که مجلس یکی از ارکان اصلی نظام است و همانطور که امام (ره) و همچنین مقام معظم رهبری فرموده اند مجلس در رأس امور است اما ضد انقلاب ها مجلس و نمایندگان را نشانه می گیرند.
قاضی پور خطاب به علی مطهری که ریاست جلسه علنی را برعهده داشت، گفت: از شما می خواهم که به وزیر ارتباطات بفرمایید که جلوی ضدانقلاب و شایعه پراکنی آنها در فضای مجازی را بگیرند، چرا از حیثیت مجلس به خصوص رئیس آن دفاع نمی کند؟
علی مطهری نیز در پاسخ به تذکر قاضی پور گفت: صحبت های شما نیز خود به نوعی انتشار این مطلب بود؛ چرا که حالا یک سایت در گوشه ای مطلبی را منتشر کرده، البته احساس مسئولیت شما قابل تقدیر است، اما اینگونه مطالب در سایت ها و کانال های تلگرامی زیاد است.
وی ادامه داد: در این مورد اگر مطلب مذکور در سایت های خبری منتشر شده باشد، هیات نظارت بر مطبوعات می تواند وارد شده و به عنوان مدعی العموم پیگیری کند و اگر در کانال های تلگرامی درج شده باشد، کمیته تشخیص مصادیق مجرمانه مستقر در وزارت ارتباطات می تواند به موضوع ورود کند و اگر شاکی خصوصی باشد می تواند پیگیری کند.
مطهری تصریح کرد: متاسفانه در مورد مقامات کشور حرف های زیادی زده می شود، اما مردم به این راحتی نمی پذیرند و همانطور که شما فرمودید پسران رئیس مجلس یکی طلبه است و دیگری دانشجوی دانشگاه شریف بوده و اهل تحصیل و تاکنون پای وی به خارج از کشور نرسیده است.
اولین کارت زرد نمایندگان به دولت دوازدهم/رحمانی فضلی از مجلس کارت زرد گرفت
نمایندگان در جلسه علنی امروز در جریان بررسی سوال تعدادی از نمایندگان از عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور درباره علت فقدان نظارت فرمانداران به مصوبات و عملکرد شوراهای اسلامی شهر و روستا و عدم کارآیی شوراهای حل اختلاف استانها که موجب مخدوش شدن اعتماد مردم به کارآمدی این نهاد شده است با ۱۱۵ رای موافق، ۸۱ رای مخالف، ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۲۳ نماینده حاضر در صحن علنی پارلمان سوال این نمایندگان را وارد دانستند.
مطهری: توضیح درباره دلایل فقدان نظارت فرمانداران به شورای شهر و روستاها سوال ملی است
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی سوال هشت تن از نمایندگان را درباره «توضیح علت فقدان نظارت فرمانداران بر مصوبات عملکرد شوراهای اسلامی شهر و روستا و عدم کارآیی هیأت حل اختلاف استان ها»، ملی دانست.
علی مطهری در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ مهر) مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره ملی بودن سوال برخی از نمایندگان مبنی بر «توضیح علت فقدان نظارت فرمانداران بر مصوبات و عملکرد شوراهای اسلامی شهر و روستا و عدم کارآیی هیأت حل اختلاف استان ها» ارائه کرد.
مطهری که ریاست مجلس را بر عهده داشت در این خصوص توضیح داد: ظاهر این سوال منطقه ای است اما مراحل خود را طی کرده، بدین معنا که مهلت ۱۰ روزه ای را که کمیسیون باید راه حل مشخص و به سوال کنندگان و هیأت رئیسه ارائه کند پشت سر گذاشته است و طبق آن اگر ظرف ۱۵ روز سوال کنندگان قانع نشوند، سوال به صحن علنی فرستاده می شود.
دیگر دستور کارهای امروز صحن علنی
بررسی طرح یک فوریتی الحاق یک ماده به قانون مبارزه با موادمخدر، لایحه موافقتنامه بین دولت ایران و آذربایجان راجع به همکاری در زمینه پیشگیری، محدودیت سازی و کاهش پیامدهای شرایط اضطراری در دستورکار نمایندگان قرار دارد.
همچنین سوالات ۸ تن از نمایندگان و حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان از وزیر کشور نیز در دستور کار امروز خانه ملت قرار دارد.

دیگر مطالب

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.